Aktiebolaget Eskilstuna Stämpelfabrik

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Aktiebolaget Eskilstuna Stämpelfabrik. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Eskilstuna här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Eskilstuna Stämpelfabrik tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Eskilstuna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Södermanlands län gör att bolag trivs där.

Aktiebolaget Eskilstuna Stämpelfabrik är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556131-9293.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 016-130651 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Eskilstuna Stämpelfabrik på följande adress Gillbergav. 1, 632 28, Eskilstuna.

Aktiebolaget Eskilstuna Stämpelfabrik är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget Eskilstuna Stämpelfabrik så sitter följande personer i styrelsen: , Skog, Carina Margareta som är född 1968 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av stämplar, utföra präglingsarbeten, förvalta fast egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.