International Aluminium Casting, Gredby AB

Södermanlands län

Information

I Eskilstuna finns det ett Aktiebolag som heter International Aluminium Casting, Gredby AB. Det finns flera verksamheter som liknar International Aluminium Casting, Gredby AB i Södermanlands län. Eskilstuna är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

International Aluminium Casting, Gredby AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Södermanlands län.

Sedan 1970-09-22 så har International Aluminium Casting, Gredby AB varit registrerat och sedan 1970-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är International Aluminium Casting, Gredby AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med International Aluminium Casting, Gredby AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Gredbyv. 24, 632 21, Eskilstuna. Vi ni istället prata med International Aluminium Casting, Gredby AB så kan ni göra det på 016-165100.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva tillverkning och försäljning av gjutna komponenter i lättmetall, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Larsson, Mats Ingvar som är född 1966 och har titeln VD, Larsson, Mats Ingvar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandvik, Folke Erland som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Larsson, Per Thomas som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandvik, Anders Erland som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorEk, Nils Karl Staffan som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

International Aluminium Casting, Gredby AB har 556139-2779 som sitt organisationsnummer.