Hållsta Läderindustri Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva beredning av skinn och lädervaror och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hållsta Läderindustri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är Hållsta Läderindustri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 1970-10-19 så skapades Hållsta Läderindustri Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Hållsta Läderindustri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Hållsta Läderindustri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1971-01-01

556140-1588 är organisationsnummret för bolaget som finns i Eskilstuna.

Just nu är Hållsta Läderindustri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Hållsta Läderindustri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 016-21033 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hållsta Läderindustri Aktiebolag är Ekstig, Max Håkan som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekstig, Monica som är född 1943 och har titeln Suppleant, Larsson, Eva-Maria Charlotta som är född 1967 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .