Slipmagnesit i Eskilstuna Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eskilstuna och Slipmagnesit i Eskilstuna Aktiebolag är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Slipmagnesit i Eskilstuna Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Slipmagnesit i Eskilstuna Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Slipmagnesit i Eskilstuna Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1971-01-21. Det finns flera olika verksamheter i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Slipmagnesit i Eskilstuna Aktiebolag ska trivas.

Slipmagnesit i Eskilstuna Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Eskilstuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva gjutning av slipskivor och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Slipmagnesit i Eskilstuna Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1970-01-01.

Idag är Slipmagnesit i Eskilstuna Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Slipmagnesit i Eskilstuna Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 016-131420.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Lars Göran -Karlsson, Nils-Erik.

De som är på något sätt har med Slipmagnesit i Eskilstuna Aktiebolag är Karlsson, Nils-Erik som är född 1941 och har titeln VD, Karlsson, Nils-Erik som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lars Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Monica Linnéa som är född 1954 och har titeln Suppleant, Lyngéus, Bo Sten Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, Bo Lyngéus Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Slipmagnesit i Eskilstuna Aktiebolag har 556143-8671 som sitt organisationsnummer.