K Karlsson Familje Aktiebolag

Södermanlands län

Information

K Karlsson Familje Aktiebolag är ett bolag som finns i Eskilstuna. I K Karlsson Familje Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Kenneth Bertil som är född 1951 och har titeln VD, Karlsson, Kenneth Bertil som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Eva Margareta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Winberg, Kerstin Elisabet som är född 1948 och har titeln Revisor, Bäcklund & Winberg Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med K Karlsson Familje Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå K Karlsson Familje Aktiebolag på telefon 016-125909.

Bolaget skall bedriva försäljning av fritidsartiklar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är K Karlsson Familje Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

K Karlsson Familje Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Södermanlands län och Eskilstuna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

K Karlsson Familje Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och K Karlsson Familje Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1972-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för K Karlsson Familje Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Eva Margareta -Karlsson, Kenneth Bertil

K Karlsson Familje Aktiebolag har 556164-7511 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.