Tapetshop i Eskilstuna Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Bolaget skall driva försäljning av tapeter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tapetshop i Eskilstuna Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är Tapetshop i Eskilstuna Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 1972-09-21 så skapades Tapetshop i Eskilstuna Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Tapetshop i Eskilstuna Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Tapetshop i Eskilstuna Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1979-01-01

556169-5817 är organisationsnummret för bolaget som finns i Eskilstuna.

Just nu är Tapetshop i Eskilstuna Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Tapetshop i Eskilstuna Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 016-514695 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tapetshop i Eskilstuna Aktiebolag är Ohlsson, Mikael Rolf Allan som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohlsson, Tage Hilding Allan som är född 1956 och har titeln Suppleant, Bäcklund, Anders Carl som är född 1951 och har titeln Revisor, Bäcklund & Winberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .