Skogstorps Grävmaskiner Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Skogstorps Grävmaskiner Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Eskilstuna här finns det många olika Aktiebolag. Skogstorps Grävmaskiner Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Eskilstuna jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Södermanlands län gör att företag trivs där.

Skogstorps Grävmaskiner Aktiebolag är momsregistrerat sedan1973-01-01 och har organisationsnummer 556185-0776.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 016-25179 alternativt besöka eller skicka post till Skogstorps Grävmaskiner Aktiebolag på följande adress Byringev. 47, 633 70, Hållsta.

Skogstorps Grävmaskiner Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Skogstorps Grävmaskiner Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Karlsson, Fritz Ingemar som är född 1929 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra schaktnings- diknings- och vassröjningsarbeten, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.