Publicist-Duktor Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Publicist-Duktor Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som Publicist-Duktor Aktiebolag finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Publicist-Duktor Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Publicist-Duktor Aktiebolag som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1973-11-27. Men sedan 1996-01-01 så har Publicist-Duktor Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bergalidsv. 14, 632 33, Eskilstuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Publicist-Duktor Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 016-420701.

Eskilstuna arbetar för att verksamheter som Publicist-Duktor Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Publicist-Duktor Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Södermanlands län.

Bolaget skall idka publicistisk verksamhet såsom redigering och produktion av litteratur, tidskrifter och trycksaker, utföra reportage i text och foto, fotografering, film- och videoinspelning, handel med branschmaterial m m ävensom därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Publicist-Duktor Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Publicist-Duktor Aktiebolag och det är följande personer, Karlsson, Georg Arnold Ingemar som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, John Bernhard som är född 1932 och har titeln Suppleant, Karlsson, Kjell Gunnar som är född 1943 och har titeln Revisor, Abrahamsson, Nils-Olof som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Publicist-Duktor Aktiebolag är 556185-3671.