Granlund Specialverktyg AB

Södermanlands län

Information

I Eskilstuna finns det ett Aktiebolag som heter Granlund Specialverktyg AB. Det finns flera verksamheter som liknar Granlund Specialverktyg AB i Södermanlands län. Eskilstuna är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Granlund Specialverktyg AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Södermanlands län.

Sedan 1975-04-23 så har Granlund Specialverktyg AB varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Granlund Specialverktyg AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Granlund Specialverktyg AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Kungsg. 84, 632 21, Eskilstuna. Vi ni istället prata med Granlund Specialverktyg AB så kan ni göra det på 016-167200.

Bolaget skall bedriva tillverkning av specialverktyg för bearbetning av metaller samt äga och förvalta fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lindström, Ruth Anna Margareta som är född 1951 och har titeln Extern firmatecknare, Gyllhamn, Björn Christer som är född 1947 och har titeln VD, Gyllhamn, Björn Christer som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Gyllhamn, Björn Mikael som är född 1971 och har titeln Suppleant, Tärnell, Folke Stefan som är född 1957 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gyllhamn, Björn Christer -Lindström, Ruth Anna Margareta Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Granlund Specialverktyg AB har 556189-6050 som sitt organisationsnummer.