Antikvärdering Cathrina Engström-Kjellberg AB

Södermanlands län

Information

Antikvärdering Cathrina Engström-Kjellberg AB hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där Antikvärdering Cathrina Engström-Kjellberg AB finns. I Eskilstuna så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Antikvärdering Cathrina Engström-Kjellberg AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Antikvärdering Cathrina Engström-Kjellberg AB har haft sedan 1994-01-01. Antikvärdering Cathrina Engström-Kjellberg AB har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Antikvärdering Cathrina Engström-Kjellberg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hamra Gård, 635 20, Eskilstuna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 016-77100.

Eskilstuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Antikvärdering Cathrina Engström-Kjellberg AB Privat, ej börsnoterat.

Antikvärdering Cathrina Engström-Kjellberg AB har idag 556190-1686 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Antikvärdering Cathrina Engström-Kjellberg AB

Bolaget skall bedriva antikvärdering, auktionsrörelse, fastighets- och affärsförmedling, äga och förvalta fast och lös egensom samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Antikvärdering Cathrina Engström-Kjellberg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Engström Kjellberg, Ingrid Katrina som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellberg, Åke Kenneth som är född 1944 och har titeln Suppleant, Larsson, Per-Gunnar Anders som är född 1960 och har titeln Revisor, Frisell, Gustaf Jan Olof som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .