H.G. Carlsson Nöje AB

Södermanlands län

Information

H.G. Carlsson Nöje AB är ett av många bolag som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som H.G. Carlsson Nöje AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

H.G. Carlsson Nöje AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

H.G. Carlsson Nöje AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1978-02-22. Men sedan 1995-01-01 så har H.G. Carlsson Nöje AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Storg. 31 B, 644 31, Torshälla. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på H.G. Carlsson Nöje AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 016-355300.

Eskilstuna arbetar för att bolag som H.G. Carlsson Nöje AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för H.G. Carlsson Nöje AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva musikförmedling, utförande av administrativa tjänster inom musikbranschen, köp och försäljning av elektronikprodukter samt äga och förvalta fast och lös egendom jämte annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för H.G. Carlsson Nöje AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till H.G. Carlsson Nöje AB och det är följande personer, Karlsson, Sven Håkan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Anna Therése som är född 1985 och har titeln Suppleant, Spång Seth, Eva Maria som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för H.G. Carlsson Nöje AB är 556196-5129.