Arne Scherdin Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Arne Scherdin Aktiebolag är ett bolag som finns i Eskilstuna. I Arne Scherdin Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Scherdin, Karl Gustav Arne som är född 1925 och har titeln VD, Scherdin, Karl Gustav Arne som är född 1925 och har titeln Ordinarie ledamot, Scherdin, Ester Gunvor Viola som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot, Scherdin, Charlotte Malin Maria som är född 1960 och har titeln Suppleant, Scherdin, Louise Maria Susanna som är född 1953 och har titeln Suppleant, Scherdin, Urban Karl-Johan som är född 1954 och har titeln SuppleantKarlsson, Kjell Gunnar som är född 1943 och har titeln Revisor, Abrahamsson, Nils-Olof som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Arne Scherdin Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Arne Scherdin Aktiebolag på telefon 016-511500.

Bolaget skall driva försäljning av petroleumprodukter, uthyrning av bilar, vagnar, bussar, trailers och motorsågar samt driva barverksamhet samt äga fast egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Arne Scherdin Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Arne Scherdin Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Södermanlands län och Eskilstuna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Arne Scherdin Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Arne Scherdin Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1981-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Arne Scherdin Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanterna

Arne Scherdin Aktiebolag har 556207-0986 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.