Kaba Aktiebolag

Södermanlands län

Information

556207-4111 är organisationsnummer för bolaget Kaba Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kaba Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som Kaba Aktiebolag finns i.

Kaba Aktiebolag har varit registrerat sedan 1980-12-09 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kaba Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

Kaba Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kaba Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Kaba Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 016-161500 eller genom brev på följande adress:
Filarg. 12, 632 29, Eskilstuna

Bolaget skall driva tillverkning och marknadsföring av låsprodukter, säkerhetsprodukter, räddningsprodukter och byggnadsmaterial ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kaba Aktiebolag och det är Jansson, Thomas Henrik som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Jansson, Thomas Henrik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Segmüller, Michael Andreas som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Niederhauser, Kurt som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Pettersson, Lars Roland som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ratcliffe, David Morley som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EESStadelman, Werner som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Ek, Nils Karl Staffan som är född 1949 och har titeln Revisor, Klacksell, Ulrika Linnéa som är född 1972 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor