Kamrörsfabriken i Eskilstuna Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Kamrörsfabriken i Eskilstuna Aktiebolag hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där Kamrörsfabriken i Eskilstuna Aktiebolag finns. I Eskilstuna så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kamrörsfabriken i Eskilstuna Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Kamrörsfabriken i Eskilstuna Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Kamrörsfabriken i Eskilstuna Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kamrörsfabriken i Eskilstuna Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sågg. 9, 644 30, Torshälla men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 016-352120.

Eskilstuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Kamrörsfabriken i Eskilstuna Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kamrörsfabriken i Eskilstuna Aktiebolag har idag 556214-0151 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Azzarri, Britt Monica Elisabeth -Azzarri, Gianfranco är den som för stunden ansvarar för Kamrörsfabriken i Eskilstuna Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av stål- produkter, köpa och försälja båtar, samt äga, förvalta och sälja fast egendom, lös egendom och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Kamrörsfabriken i Eskilstuna Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Azzarri, Gianfranco som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Azzarri, Britt Monica Elisabeth som är född 1955 och har titeln Suppleant, Landén, Nils Kjell Åke som är född 1948 och har titeln Revisor, Landén, Karin Lilian Birgitta som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Landén Revision HB som är född och har titeln Revisor, .