Enerkon VVS-Teknik Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Enerkon VVS-Teknik Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Eskilstuna här finns det många olika Aktiebolag. Enerkon VVS-Teknik Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Eskilstuna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Södermanlands län gör att bolag trivs där.

Enerkon VVS-Teknik Aktiebolag är momsregistrerat sedan1986-01-01 och har organisationsnummer 556218-6089.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 016-134464 alternativt besöka eller skicka post till Enerkon VVS-Teknik Aktiebolag på följande adress Mått Johanssons v. 7, 633 46, Eskilstuna.

Enerkon VVS-Teknik Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Enerkon VVS-Teknik Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Eriksson, Tommy Gunnar som är född 1945 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsultationer och installationer inom VVS-branschen, ventilationsarbeten och därmed förenlig verksamhet.