Eskilstuna Affärsresebyrå Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Eskilstuna Affärsresebyrå Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Eskilstuna här finns det många olika Aktiebolag. Eskilstuna Affärsresebyrå Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Eskilstuna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Södermanlands län gör att bolag trivs där.

Eskilstuna Affärsresebyrå Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556219-2111.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 031-7245770 alternativt besöka eller skicka post till Eskilstuna Affärsresebyrå Aktiebolag på följande adress 403 30 Göteborg.

Eskilstuna Affärsresebyrå Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Eskilstuna Affärsresebyrå Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Svensson, Bo Ingemar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Kindberg, Olof Peter som är född 1975 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall idka resebyrå- och agenturverksamhet, konferensarrangemang, äga och förvalta fast och lös egendom, ävensom därmed förenlig verksamhet.