Hing Fat Restaurang Aktiebolag (Ming Palace)

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eskilstuna och Hing Fat Restaurang Aktiebolag (Ming Palace) är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hing Fat Restaurang Aktiebolag (Ming Palace) är ett av dem. Statusen för Hing Fat Restaurang Aktiebolag (Ming Palace) är att Bolaget är aktivt.

Hing Fat Restaurang Aktiebolag (Ming Palace) är ett Aktiebolag och skapades 1982-09-13. Det finns flera olika verksamheter i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hing Fat Restaurang Aktiebolag (Ming Palace) ska trivas.

Hing Fat Restaurang Aktiebolag (Ming Palace) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Eskilstuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget bedriver kinesrestaurang och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hing Fat Restaurang Aktiebolag (Ming Palace) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Hing Fat Restaurang Aktiebolag (Ming Palace) Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Hing Fat Restaurang Aktiebolag (Ming Palace) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 016-144303.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Siu, Siu Kei -Wu, Ki Yuen.

De som är på något sätt har med Hing Fat Restaurang Aktiebolag (Ming Palace) är Wu, Ki Yuen som är född 1952 och har titeln VD, Wu, Ki Yuen som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Siu, Siu Kei som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Zhou, Qingtong som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Schödin, John Torbjörn som är född 1956 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Hing Fat Restaurang Aktiebolag (Ming Palace) har 556220-3892 som sitt organisationsnummer.