Leif Holmström Byggnads AB

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse, köp, försäljning och uthyrning av fastigheter, äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Leif Holmström Byggnads AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är Leif Holmström Byggnads AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 1983-04-08 så skapades Leif Holmström Byggnads AB och företaget är har F-skattsedel Leif Holmström Byggnads AB har haft det sedan 1998-01-01.

Leif Holmström Byggnads AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556227-0693 är organisationsnummret för företaget som finns i Eskilstuna.

Just nu är Leif Holmström Byggnads AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Leif Holmström Byggnads AB så går det att nå dem via telefon på 016-140046 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Leif Holmström Byggnads AB är Holmström, Leif Eric som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Melin, Annika Margareta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Ek, Nils Karl Staffan som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .