Karlsson & Ohlssons Golv Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Karlsson & Ohlssons Golv Aktiebolag hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där Karlsson & Ohlssons Golv Aktiebolag finns. I Eskilstuna så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Karlsson & Ohlssons Golv Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Karlsson & Ohlssons Golv Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Karlsson & Ohlssons Golv Aktiebolag har funnits sedan och 1984-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Karlsson & Ohlssons Golv Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Tegelbruksg. 23, 632 28, Eskilstuna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 016-515120.

Eskilstuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Karlsson & Ohlssons Golv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Karlsson & Ohlssons Golv Aktiebolag har idag 556227-4208 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Karlsson & Ohlssons Golv Aktiebolag

Bolaget skall bedriva inläggning och försäljning av mattor ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Karlsson & Ohlssons Golv Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Kent Ingvar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Gårdarv, Lars Peter som är född 1954 och har titeln Suppleant, Lyngéus, Bo Sten Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, Bo Lyngéus Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .