Danielssons Blommor AB

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva odling och försäljning av växter och snittblommor, köp och försäljning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Danielssons Blommor AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är Danielssons Blommor AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 1983-04-19 så skapades Danielssons Blommor AB och bolaget är har F-skattsedel Danielssons Blommor AB har haft det sedan 1994-01-01.

Danielssons Blommor AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1983-01-01

556227-8183 är organisationsnummret för bolaget som finns i Eskilstuna.

Just nu är Danielssons Blommor AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Danielssons Blommor AB så går det att nå dem via telefon på 016-352035 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Danielssons Blommor AB är Nilsson, Sven Thommy som är född 1965 och har titeln VD, Nilsson, Sven Thommy som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Ulf Magnus som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Danielsson, Sven Erik som är född 1938 och har titeln Suppleant, Jonsson, Karin Eva som är född 1966 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorSvedberg, Karl Anders Ove som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .