Galdoza Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsreparationer, byggnadsverksamhet, fastighetsförvaltning, uppfödning, tävling samt handel med hästar, äga och idka handel med fastigheter och värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Galdoza Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är Galdoza Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 1984-11-07 så skapades Galdoza Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Galdoza Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Galdoza Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1985-01-01

556247-2372 är organisationsnummret för företaget som finns i Eskilstuna.

Just nu är Galdoza Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Galdoza Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 016-148399 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Lindberg, Göran Yngve -Wessman, Christina Elisabeth

Följande personer är på något sätt aktiva inom Galdoza Aktiebolag är Lindberg, Göran Yngve som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Wessman, Christina Elisabeth som är född 1952 och har titeln Suppleant, Lillsjö, Kurt Åke Roland som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .