Aktiebolaget Fallandia

Södermanlands län

Information

Bolaget skall utveckla, tillverka och försälja produkter för bilindustrin samt driva handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Fallandia vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är Aktiebolaget Fallandia en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 1987-04-24 så skapades Aktiebolaget Fallandia och verksamheten är har F-skattsedel Aktiebolaget Fallandia har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Fallandia är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556248-2496 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Eskilstuna.

Just nu är Aktiebolaget Fallandia Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Fallandia så går det att nå dem via telefon på 016-354049 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Fallandia är Fall, Richard Hans som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Tedenljung, Bror Anders som är född 1948 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Finnberg, Annelie Helena Margareta som är född 1975 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .