UtvecklingsGruppen i Eskilstuna Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Eskilstuna finns det ett Aktiebolag som heter UtvecklingsGruppen i Eskilstuna Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar UtvecklingsGruppen i Eskilstuna Aktiebolag i Södermanlands län. Eskilstuna är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1985-02-25 så har UtvecklingsGruppen i Eskilstuna Aktiebolag varit registrerat. Idag är UtvecklingsGruppen i Eskilstuna Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med UtvecklingsGruppen i Eskilstuna Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med UtvecklingsGruppen i Eskilstuna Aktiebolag så kan ni göra det på 016-480280.

Bolagets verksamhet skall bestå av konsultverksamhet inom, företagsutveckling, företagsadministration, utbildning samt kapitalförvaltning och därme förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Heinestam, Ulla Catrin som är född 1964 och har titeln Likvidator, Andersson, Mats Torgny som är född 1954 och har titeln Revisor, LR Revision Umeå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

UtvecklingsGruppen i Eskilstuna Aktiebolag har 556255-2496 som sitt organisationsnummer.