Allertz Exportlots Aktiebolag

Södermanlands län

Information

556256-9961 är organisationsnummer för verksamheten Allertz Exportlots Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Allertz Exportlots Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som Allertz Exportlots Aktiebolag finns i.

Allertz Exportlots Aktiebolag har varit registrerat sedan 1985-04-01 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Allertz Exportlots Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Allertz Exportlots Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Allertz Exportlots Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Allertz Exportlots Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 016-343401 eller genom brev på följande adress:
Hebbes v. 13, 644 36, Torshälla

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att bedriva konsulterande verksamhet främst inom områden som exportmarknadsföring och företagsinternationalisering samt att bedriva handelsverksamhet med import export, tillverkning främst inom branscherna maskiner för verkstadsindustri, materialhantering, industrirobotar, styr- och reglersystem samt komponenter för automation, mätinstrument och elmotorer, äga och bedriva handel med värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Allertz Exportlots Aktiebolag och det är Allertz, René som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Allertz, Ingegerd Sofia som är född 1930 och har titeln Suppleant, Lillsjö, Kurt Åke Roland som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,