Kötthandlar'n K & G Lampinen Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eskilstuna och Kötthandlar'n K & G Lampinen Aktiebolag är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kötthandlar'n K & G Lampinen Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kötthandlar'n K & G Lampinen Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kötthandlar'n K & G Lampinen Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1985-05-03. Det finns flera olika verksamheter i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kötthandlar'n K & G Lampinen Aktiebolag ska trivas.

Kötthandlar'n K & G Lampinen Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Eskilstuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva grossistförsäljning med köttprodukter, handel med värdepapper samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kötthandlar'n K & G Lampinen Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Kötthandlar'n K & G Lampinen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Kötthandlar'n K & G Lampinen Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 016-513802.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Kötthandlar'n K & G Lampinen Aktiebolag är Lampinen, Kari Valter som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lampinen, Gertrud Viola som är född 1951 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Roger Edvard som är född 1945 och har titeln Revisor, Eklund, Roland Einar som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Eklund & Gustafsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Kötthandlar'n K & G Lampinen Aktiebolag har 556259-4647 som sitt organisationsnummer.