Alf Forsbäck Bleck- och Plåtslageriet AB

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva plåtslageriarbeten, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Alf Forsbäck Bleck- och Plåtslageriet AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är Alf Forsbäck Bleck- och Plåtslageriet AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 1985-09-03 så skapades Alf Forsbäck Bleck- och Plåtslageriet AB och bolaget är har F-skattsedel Alf Forsbäck Bleck- och Plåtslageriet AB har haft det sedan 1994-01-01.

Alf Forsbäck Bleck- och Plåtslageriet AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1985-01-01

556262-9005 är organisationsnummret för bolaget som finns i Eskilstuna.

Just nu är Alf Forsbäck Bleck- och Plåtslageriet AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Alf Forsbäck Bleck- och Plåtslageriet AB så går det att nå dem via telefon på 016-125295 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Alf Forsbäck Bleck- och Plåtslageriet AB är Klevefelt, Gert Rune som är född 1946 och har titeln Extern VD, Bolander, Nils Håkan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Bolander, Katarina Elisabeth som är född 1962 och har titeln Suppleant, Ek, Nils Karl Staffan som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .