Clean Injection System CiS Innovation Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eskilstuna och Clean Injection System CiS Innovation Aktiebolag är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Clean Injection System CiS Innovation Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Clean Injection System CiS Innovation Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

Clean Injection System CiS Innovation Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1985-10-09. Det finns flera olika verksamheter i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Clean Injection System CiS Innovation Aktiebolag ska trivas.

I Eskilstuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet, utveckling, patentering och försäljning av egna och andras patent inom området växtfysiologi samt tillverkning och försäljning av produkter och metoder för att tillföra kemikalier till träd och växter ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Clean Injection System CiS Innovation Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Clean Injection System CiS Innovation Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Clean Injection System CiS Innovation Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 016-514700.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Merving, Hans Arne Kennet.

De som är på något sätt har med Clean Injection System CiS Innovation Aktiebolag är Merving, Hans Arne Kennet som är född 1944 och har titeln VD, Merving, Hans Arne Kennet som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Merving, Arne Lennarth som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Merving, Åsa Birgitta som är född 1974 och har titeln Suppleant, Sandberg, Marianne Lisbeth Birgitta som är född 1950 och har titeln Revisor, M. Sandbergs Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Clean Injection System CiS Innovation Aktiebolag har 556264-8500 som sitt organisationsnummer.