SVALLINGS REDOVISNINGSKONSULTER Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns SVALLINGS REDOVISNINGSKONSULTER Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Eskilstuna här finns det många olika Aktiebolag. SVALLINGS REDOVISNINGSKONSULTER Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Eskilstuna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Södermanlands län gör att bolag trivs där.

SVALLINGS REDOVISNINGSKONSULTER Aktiebolag är momsregistrerat sedan1986-01-01 och har organisationsnummer 556266-2477.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 016-510065 alternativt besöka eller skicka post till SVALLINGS REDOVISNINGSKONSULTER Aktiebolag på följande adress Älunda 5, 635 18, Husby-rekarne.

SVALLINGS REDOVISNINGSKONSULTER Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I SVALLINGS REDOVISNINGSKONSULTER Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Pavasson-Hatta, Annasarah som är född 1970 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva redovisning, datatjänster, konsultverksamhet inom skatteområdet, bolagsbildningarsamt uthyrning av hästtransporter och därmed förenlig verksamhet.