Sundbyholmsfrysen Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Bolaget skall bedriva produktion och uthyrning av lagerlokaler för frysta produkter, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva förmedling av ägg och andra lantbruksprodukter, rökning av kött- och fiskprodukter samt uppfödning och export av djur och djurprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dessutom bedriva försäljning av ute- och innemöbler, prydnadsartiklar samt ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sundbyholmsfrysen Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är Sundbyholmsfrysen Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 1986-01-20 så skapades Sundbyholmsfrysen Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Sundbyholmsfrysen Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Sundbyholmsfrysen Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556270-4261 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Eskilstuna.

Just nu är Sundbyholmsfrysen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Sundbyholmsfrysen Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 016-353613 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Öholm, Johan Christer

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sundbyholmsfrysen Aktiebolag är Öholm, Johan Christer som är född 1944 och har titeln Extern firmatecknare, Torstensson, Carin Cecilia som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fluhr, Eva Helena som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Öholm, Ingrid Elisabet som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Roland Einar som är född 1945 och har titeln Revisor, Gustafsson, Roger Edvard som är född 1945 och har titeln RevisorssuppleantEklund & Gustafsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .