Lars Peter Larsson Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Lars Peter Larsson Aktiebolag hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där Lars Peter Larsson Aktiebolag finns. I Eskilstuna så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lars Peter Larsson Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Lars Peter Larsson Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. Lars Peter Larsson Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lars Peter Larsson Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Fraktg. 9, 633 46, Eskilstuna men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 016-135200.

Eskilstuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Lars Peter Larsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lars Peter Larsson Aktiebolag har idag 556271-0508 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Lars Peter Larsson Aktiebolag

Bolaget skall bedriva inspektions-, desinsektions-, renings- och saneringsverksamhet samt utveckla, tillverka och bedriva handel med apparatur för användning främst inom skadedjursområdet och därtill närliggande områden, bedriva försäkringsagentur, bedriva handel med värdepapper samt äga och förvalta fast egendom jämte bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Lars Peter Larsson Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Lars Magnus Joacim som är född 1964 och har titeln VD, Larsson, Lars Magnus Joacim som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars Peter som är född 1944 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Stefan Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .