Näshultastugor Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Näshultastugor Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som Näshultastugor Aktiebolag finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Näshultastugor Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Näshultastugor Aktiebolag som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1986-02-07. Men sedan 1986-01-01 så har Näshultastugor Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Spången, 635 17, Näshulta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Näshultastugor Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 016-82027.

Eskilstuna arbetar för att bolag som Näshultastugor Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Näshultastugor Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Södermanlands län.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Näshultastugor Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Näshultastugor Aktiebolag och det är följande personer, Nordin, Anders Börje som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nordin, Gustav Mikael som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordin, Solveig Mary Birgitta som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Anders Göran som är född 1960 och har titeln Suppleant, Hedar, Marie Ingeborg som är född 1967 och har titeln Revisor, Lundkvist Revision i Eskilstuna AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Näshultastugor Aktiebolag är 556272-6611.