Mälardalens Caravan Center Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Mälardalens Caravan Center Aktiebolag är ett företag som finns i Eskilstuna. I Mälardalens Caravan Center Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Möller, Ove Roland Sigvard som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Leif Ove Joakim som är född 1968 och har titeln Suppleant, Schödin, John Torbjörn som är född 1956 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mälardalens Caravan Center Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mälardalens Caravan Center Aktiebolag på telefon 016-147212.

Bolaget skall bedriva försäljning och uthyrning av husvagnar, husbilar och tillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Mälardalens Caravan Center Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Mälardalens Caravan Center Aktiebolag är ett av många företag som finns i Södermanlands län och Eskilstuna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Mälardalens Caravan Center Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Mälardalens Caravan Center Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mälardalens Caravan Center Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Mälardalens Caravan Center Aktiebolag har 556277-9883 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.