Eskilstuna City Sjukgymnastik Aktiebolag

Södermanlands län

Information

556281-4144 är organisationsnummer för verksamheten Eskilstuna City Sjukgymnastik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eskilstuna City Sjukgymnastik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som Eskilstuna City Sjukgymnastik Aktiebolag finns i.

Eskilstuna City Sjukgymnastik Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-07-29 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eskilstuna City Sjukgymnastik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Eskilstuna City Sjukgymnastik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Eskilstuna City Sjukgymnastik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Eskilstuna City Sjukgymnastik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 016-133904 eller genom brev på följande adress:
Kungsg. 16, 632 20, Eskilstuna

Bolaget skall bedriva sjukgymnastik ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall ävensom bedriva ägande och tävlande med hästar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Eskilstuna City Sjukgymnastik Aktiebolag och det är Siminski, Artur Gotthard Kazimierz som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Bror Uno som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Ulriksson Siminski, A B Magdalena som är född 1974 och har titeln Suppleant, Häggquist, Dan som är född 1955 och har titeln Revisor,