Lena Eriksson Frisering Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Lena Eriksson Frisering Aktiebolag hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där Lena Eriksson Frisering Aktiebolag finns. I Eskilstuna så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lena Eriksson Frisering Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Lena Eriksson Frisering Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Lena Eriksson Frisering Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Lena Eriksson Frisering Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Björkhultsv. 1 C, 632 29, Eskilstuna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 016-422810.

Eskilstuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Lena Eriksson Frisering Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lena Eriksson Frisering Aktiebolag har idag 556281-6891 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Aina Linnéa Margareta -Eriksson, Lena Margareta är den som för stunden ansvarar för Lena Eriksson Frisering Aktiebolag

Bolaget skall bedriva hårvård och idka därmed förenliga verksamheter.

I Lena Eriksson Frisering Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Lena Margareta som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Aina Linnéa Margareta som är född 1939 och har titeln Suppleant, Tärnell, Folke Stefan som är född 1957 och har titeln Revisor, Karlsson, Kjell Gunnar som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .