Wäster-Kolsta gräv och lantbruk Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eskilstuna och Wäster-Kolsta gräv och lantbruk Aktiebolag är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Wäster-Kolsta gräv och lantbruk Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Wäster-Kolsta gräv och lantbruk Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Wäster-Kolsta gräv och lantbruk Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-12-16. Det finns flera olika verksamheter i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Wäster-Kolsta gräv och lantbruk Aktiebolag ska trivas.

Wäster-Kolsta gräv och lantbruk Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Eskilstuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva lantbruk, grävning och sprängning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Wäster-Kolsta gräv och lantbruk Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Wäster-Kolsta gräv och lantbruk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Wäster-Kolsta gräv och lantbruk Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 016-359028.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Wäster-Kolsta gräv och lantbruk Aktiebolag är Karlsson, Kjell Erik Gunnar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Gunilla Elisabeth som är född 1965 och har titeln Suppleant, Ekman, Stig Jonas som är född 1972 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Wäster-Kolsta gräv och lantbruk Aktiebolag har 556286-9718 som sitt organisationsnummer.