AB Tunaboga

Södermanlands län

Information

AB Tunaboga är ett av många företag som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som AB Tunaboga finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

AB Tunaboga är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

AB Tunaboga som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1987-01-27.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AB Tunaboga så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 016-141030.

Eskilstuna arbetar för att företag som AB Tunaboga ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för AB Tunaboga. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Södermanlands län.

Bolaget skall äga och förvalta värdepapper och fast egendom, bedriva bygg- och anläggningsverksamhet, samt konsultationer inom byggnads-, anläggnings- och fastighetsbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för AB Tunaboga är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till AB Tunaboga och det är följande personer, Skytt, Raul Karl Gustav som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Skytt, Ingrid Elisabeth som är född 1958 och har titeln Suppleant, Landén, Nils Kjell Åke som är född 1948 och har titeln Revisor, Landén, Karin Lilian Birgitta som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Landén Revision HB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för AB Tunaboga är 556292-4299.