Åsbrink Innovation Aktiebolag

Södermanlands län

Information

556298-3527 är organisationsnummer för verksamheten Åsbrink Innovation Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åsbrink Innovation Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som Åsbrink Innovation Aktiebolag finns i.

Åsbrink Innovation Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-05-18 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Åsbrink Innovation Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Åsbrink Innovation Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Åsbrink Innovation Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Åsbrink Innovation Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 016-91390 eller genom brev på följande adress:
Jäders Prästgård 3265, 635 05, Eskilstuna

Bolaget skall bedriva forskning och utveckling företrädesvis inom områdena telekommunikation, elektronik, data, mät- och regler- teknik, bedriva konsultverksamhet inom därmed besläktade teknik- områden, bedriva försäljning och licensiering av teknik, äga och förvalta såväl fast och lös egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med Åsbrink Innovation Aktiebolag och det är Åsbrink, Leif Gösta som är född 1944 och har titeln VD, Åsbrink, Leif Gösta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Åsbrink, Amy Birgitta som är född 1939 och har titeln Suppleant, Andersson, Barbro Birgitta som är född 1953 och har titeln Revisor, Lönnkvist, Lars Göran som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorsknuten L Lönnkvist AB som är född och har titeln Revisor