CORECT AB

Södermanlands län

Information

556301-9909 är organisationsnummer för företaget CORECT AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CORECT AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som CORECT AB finns i.

CORECT AB har varit registrerat sedan 1987-07-13 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-12-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för CORECT AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

CORECT AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för CORECT AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med CORECT AB så kan ni göra det på telefon genom 016-63120 eller genom brev på följande adress:
Sälthult Stavsmyra, 635 14, Eskilstuna

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende funktionsplanering och design av köpcentra och detaljhandel, tomtutredningar, fastighetsanpassning, funktionsändring, detaljplanering, kommersiell miljö design och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med CORECT AB och det är Burbidge, Claudia Lane som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Fontana, Åsa Maria som är född 1966 och har titeln Suppleant, Spång Seth, Eva Maria som är född 1949 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,