Sörmlands Grus Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Sörmlands Grus Aktiebolag är ett bolag som finns i Eskilstuna. I Sörmlands Grus Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson, Gustaf Georg som är född 1917 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Kerstin Elisabet som är född 1943 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Finnberg, Annelie Helena Margareta som är född 1975 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sörmlands Grus Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sörmlands Grus Aktiebolag på telefon 016-136436.

Bolaget skall bedriva försäljning av grus, skog och jord, handel med fastigheter och fastighetsförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sörmlands Grus Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sörmlands Grus Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Södermanlands län och Eskilstuna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Sörmlands Grus Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sörmlands Grus Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sörmlands Grus Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Sörmlands Grus Aktiebolag har 556302-9544 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.