Strandcafet i Eskilstuna AB

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eskilstuna och Strandcafet i Eskilstuna AB är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Strandcafet i Eskilstuna AB är ett av dem. Statusen för Strandcafet i Eskilstuna AB är att Bolaget är aktivt.

Strandcafet i Eskilstuna AB är ett Aktiebolag och skapades 1987-08-05. Det finns flera olika företag i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där företaget finns i jobbar för att företag som Strandcafet i Eskilstuna AB ska trivas.

Strandcafet i Eskilstuna AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Eskilstuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva restaurang med catering, båtuthyrning köp och försäljning av båtar, industriproduktion av mat, köpa sälja och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Strandcafet i Eskilstuna AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-03-26.

Idag är Strandcafet i Eskilstuna AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Strandcafet i Eskilstuna AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 016-138854.

Firman tecknas var för sig av -Graff, Kenth Henry -Österholm, Lene-Britt Marianne.

De som är på något sätt har med Strandcafet i Eskilstuna AB är Graff, Kenth Henry som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Österholm, Lene-Britt Marianne som är född 1958 och har titeln Suppleant, Lyngéus, Bo Sten Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, Bo Lyngéus Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Strandcafet i Eskilstuna AB har 556303-1706 som sitt organisationsnummer.