Torshälla Glasmästeri Aktiebolag

Södermanlands län

Information

556309-0199 är organisationsnummer för bolaget Torshälla Glasmästeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Torshälla Glasmästeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som Torshälla Glasmästeri Aktiebolag finns i.

Torshälla Glasmästeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-10-21 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Torshälla Glasmästeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Torshälla Glasmästeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Torshälla Glasmästeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Torshälla Glasmästeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 016-356082 eller genom brev på följande adress:
Ö. Torget, 644 32, Torshälla

Bolaget skall utföra glasmästeriarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Torshälla Glasmästeri Aktiebolag och det är Henningsson, Mats Olof som är född 1959 och har titeln VD, Henningsson, Mats Olof som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Klemencic, Robert som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Anna Carina som är född 1973 och har titeln Suppleant, Henningsson, Hans Karl Olov som är född 1927 och har titeln Suppleant, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln RevisorWilander, Ulla Susanne som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor,