Industritvättmaskiner, Bror Johansson Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Industritvättmaskiner, Bror Johansson Aktiebolag är ett bolag som finns i Eskilstuna. I Industritvättmaskiner, Bror Johansson Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Bror Evald som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Bror Peter som är född 1971 och har titeln Suppleant, Nyström, Lars Olof som är född 1948 och har titeln Revisor, Svedberg, Karl Anders Ove som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Industritvättmaskiner, Bror Johansson Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Industritvättmaskiner, Bror Johansson Aktiebolag på telefon 016-121644.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av maskiner inom verkstadsindustrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Industritvättmaskiner, Bror Johansson Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Industritvättmaskiner, Bror Johansson Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Södermanlands län och Eskilstuna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Industritvättmaskiner, Bror Johansson Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Industritvättmaskiner, Bror Johansson Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Industritvättmaskiner, Bror Johansson Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Industritvättmaskiner, Bror Johansson Aktiebolag har 556309-8820 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.