Sandlund Information Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Eskilstuna finns det ett Aktiebolag som heter Sandlund Information Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Sandlund Information Aktiebolag i Södermanlands län. Eskilstuna är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sandlund Information Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Södermanlands län.

Sedan 1987-11-10 så har Sandlund Information Aktiebolag varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Sandlund Information Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Sandlund Information Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Tunavallsgränden 4, 632 24, Eskilstuna. Vi ni istället prata med Sandlund Information Aktiebolag så kan ni göra det på 016-126300.

Bolaget skall bedriva produktion av reportage, artiklar, marknadsbeskrivningar och annan text för tidningar, tidskrifter, trycksaker samt böcker ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Sandlund, Hans Tore som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lorentzen Sandlund, Lise Marie som är född 1947 och har titeln Suppleant, Österlin, Maud Ulla Kerstin som är född 1940 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Sandlund Information Aktiebolag har 556311-4619 som sitt organisationsnummer.