Eskilstunahem Fastighets Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Eskilstunahem Fastighets Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Eskilstuna här finns det många olika Aktiebolag. Eskilstunahem Fastighets Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Eskilstuna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Södermanlands län gör att bolag trivs där.

Eskilstunahem Fastighets Aktiebolag är momsregistrerat sedan1992-01-01 och har organisationsnummer 556311-9287.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 016-120839 alternativt besöka eller skicka post till Eskilstunahem Fastighets Aktiebolag på följande adress Västermarksg. 30, 632 20, Eskilstuna.

Eskilstunahem Fastighets Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Eskilstunahem Fastighets Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Sköldberg, Gunilla Louise som är född 1954 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva byggverksamhet, byggnadsarbeten i allmänhet,fastighetsförvaltning, fastighetsmäkleri samt handel med fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.