B&B Ekonomi AB

Södermanlands län

Information

B&B Ekonomi AB är en verksamhet som finns i Eskilstuna. I B&B Ekonomi AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bäckqvist, Inger Helene som är född 1965 och har titeln VD, Bäckqvist, Inger Helene som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Boberg, Björn Anders som är född 1962 och har titeln Suppleant, Molund, Martin Peter som är född 1952 och har titeln Revisor, Molunds Revision- & Redovisning Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med B&B Ekonomi AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå B&B Ekonomi AB på telefon 070-6150143.

Bolaget ska bedriva redovisning och ekonomisk rådgivning, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är B&B Ekonomi AB av bolagstypen Aktiebolag.

B&B Ekonomi AB är ett av många verksamheter som finns i Södermanlands län och Eskilstuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

B&B Ekonomi AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och B&B Ekonomi AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för B&B Ekonomi AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

B&B Ekonomi AB har 556312-3941 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.