Alastair Golfstore Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Alastair Golfstore Aktiebolag hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där Alastair Golfstore Aktiebolag finns. I Eskilstuna så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Alastair Golfstore Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Alastair Golfstore Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Alastair Golfstore Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 016-147129.

Eskilstuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Alastair Golfstore Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Alastair Golfstore Aktiebolag har idag 556326-9777 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Alastair Golfstore Aktiebolag

Bolaget skall ge golfinstruktioner, golfkonsultationer, driva drivingrange samt försäljning av golfartiklar jämte därmed förenlig verksamhet.

I Alastair Golfstore Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .