Hydraulic Expert i Eskilstuna Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Hydraulic Expert i Eskilstuna Aktiebolag hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där Hydraulic Expert i Eskilstuna Aktiebolag finns. I Eskilstuna så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hydraulic Expert i Eskilstuna Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Hydraulic Expert i Eskilstuna Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Hydraulic Expert i Eskilstuna Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hydraulic Expert i Eskilstuna Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Morellv. 7, 633 53, Eskilstuna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 016-120780.

Eskilstuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Hydraulic Expert i Eskilstuna Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hydraulic Expert i Eskilstuna Aktiebolag har idag 556328-2341 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Netterstedt Omberg, Ulla Maria -Omberg, Carl Johan är den som för stunden ansvarar för Hydraulic Expert i Eskilstuna Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom hydraulikområdet samt därmed förenlig verksamhet.

I Hydraulic Expert i Eskilstuna Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Omberg, Carl Johan som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Netterstedt Omberg, Ulla Maria som är född 1947 och har titeln Suppleant, Klacksell, Ulrika Linnéa som är född 1972 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .