ELEMPE Aktiebolag

Södermanlands län

Information

ELEMPE Aktiebolag hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där ELEMPE Aktiebolag finns. I Eskilstuna så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. ELEMPE Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket ELEMPE Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. ELEMPE Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till ELEMPE Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till V. Storg. 9, 633 42, Eskilstuna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5918538.

Eskilstuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är ELEMPE Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

ELEMPE Aktiebolag har idag 556334-7573 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för ELEMPE Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende företagsledningsfrågor samt bedriva teknisk-ekonomisk utvecklingsverksamhet inom företrädesvis högteknologi jämte därmed förenliga verksamheter.

I ELEMPE Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rylander, Leif Yngve Arne som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Rylander, Anna Britta Margareth som är född 1938 och har titeln Suppleant, Karlsson, Kjell Gunnar som är född 1943 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .