AB Spirolen

Södermanlands län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, aktier och andra värdepapper, driva konsulterande verksamhet inom affärsutveckling och företagsledning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AB Spirolen vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är AB Spirolen en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 1988-11-10 så skapades AB Spirolen och verksamheten är har ej F-skattsedel.

AB Spirolen är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556339-7842 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Eskilstuna.

Just nu är AB Spirolen Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med AB Spirolen så går det att nå dem via telefon på 016-5404130 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Olsson, Bengt Emil Magnus -Wahlström, Nils Anders

Följande personer är på något sätt aktiva inom AB Spirolen är Olsson, Bengt Emil Magnus som är född 1943 och har titeln VD, Wahlström, Nils Anders som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Olsson, Bengt Emil Magnus som är född 1943 och har titeln Suppleant, Flennerhag, Ulf Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, Gistrand, Bodil Anna Vilhelmina som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .