Låsmästarna i Eskilstuna Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Låsmästarna i Eskilstuna Aktiebolag är ett bolag som finns i Eskilstuna. I Låsmästarna i Eskilstuna Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Roland Ingemar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Eva Carina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Andersson, Barbro Birgitta som är född 1953 och har titeln Revisor, Pettersson, Gunnel Margareta som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, RevisorsKnuten Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Låsmästarna i Eskilstuna Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Låsmästarna i Eskilstuna Aktiebolag på telefon 016-140095.

Bolaget skall bedriva låsmästerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Låsmästarna i Eskilstuna Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Låsmästarna i Eskilstuna Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Södermanlands län och Eskilstuna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Låsmästarna i Eskilstuna Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Låsmästarna i Eskilstuna Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Låsmästarna i Eskilstuna Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Låsmästarna i Eskilstuna Aktiebolag har 556340-8680 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.